CCM-Architecture-Logo-Transparent-small-v2

Kirkland Residence Remodel​

Kirkland, Washington

This growing family wanted a master suite with an adjacent nursery that could be used as an office in the future. The existing building split the site in two acting as a barrier between the two side yards. The solution was to build a two-story element that provided vertical circulation to the new master suite and allowed for both visual and physical connection between the side yards.

Project Highlights

  • A gorgeous staircase centered within a two-story glass tower is the main focal point that’s both beautiful and functional.
  • Vaulted ceilings provide more volume and create a more dynamic experience.
  • The walk though closet attached to the bathroom and nursery allows for an early riser to wake, shower, dress and depart without waking a sleeping partner.
  • Area beneath the stairs has bookshelves forming one side creating a hideout and play area for the kids.